Debattle

Wanneer : zondag 30 september 2018 van 15:00 tot 18:00
Locatie : GC zaal Rex
Spoorwegstraat 11
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Op 30 september 2018 organiseert de Essense Jeugdraad een debat tussen alle politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. Dit is dé kans om al je prangende vragen af te vuren en samen in discussie te gaan. Twee weken later trekken we met z'n allen naar de stembus, debattle is dus de ideale manier om je voor te bereiden!

Op 30 september 2018 organiseert de Essense Jeugdraad een debat tussen alle politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober.
Dit is dé kans om al je prangende vragen af te vuren en samen in discussie te gaan. Twee weken later trekken we met z'n allen naar de stembus, debattle is dus de ideale manier om je voor te bereiden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Debattle
© Debattle

Contact informatie

Adres : Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel