Lezing | Rudi Vranckx 'Na IS, wat nu?'

Wanneer : woensdag 21 maart 2018 van 20:00 tot 22:00
Locatie : GC zaal Rex
Spoorwegstraat 11
2910 Essen
Prijs : € 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

De voorbije jaren heeft oorlogsverslaggever Rudi Vranckx de strijd tegen IS op de voet gevolgd. Aan het front, op het internet en in de hoofden van de betrokkenen. Nu IS militair zo goed als verslagen is, wacht de volgende uitdaging: Wat doen we met hun erfenis? Terwijl duizenden kilometers van huis Syriëstrijders in gevangeniskampen op een onzeker lot wachten en bij ons de jacht op hét ...

De voorbije jaren heeft oorlogsverslaggever Rudi Vranckx de strijd tegen IS op de voet gevolgd. Aan het front, op het internet en in de hoofden van de betrokkenen.

Nu IS militair zo goed als verslagen is, wacht de volgende uitdaging: Wat doen we met hun erfenis? Terwijl duizenden kilometers van huis Syriëstrijders in gevangeniskampen op een onzeker lot wachten en bij ons de jacht op hét ultieme deradicaliseringsrecept onvermoeid verder gaat, trekt Rudi Vranckx de wereld rond op zoek naar een samenleving na IS.

De lezing wordt aangeboden door gemeentebestuur Essen i.s.m. de werkgroep Essen en de Wereld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Rudi Vranckx
© Rudi Vranckx

Contact informatie

Adres : Spoorwegstraat 11
2910 Essen
Website : http://www.essen.be/tickets

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel