't Park Zomert

Wanneer : zaterdag 7 juli 2018 van 16:00 tot 23:59
Locatie : park oude pastorij
Essendonk 3
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Met ‘t Park Zomert, een zomers familiefestival, steken we de viering van de Vlaamse feestdag in een aanstekelijk jasje! We openen het park om 16.00 uur met leuke knutsel- en frutselactiviteiten en wat sportieve workshops. Zo zijn we helemaal opgewarmd om niemand minder dan De Helden in ons park te ontvangen! Sieg, Dempsey, Nico en Maureen verlaten even de werkzaamheden in Heldenland voor een ...

Met ‘t Park Zomert, een zomers
familiefestival, steken we de viering van de Vlaamse feestdag in een aanstekelijk jasje!

We openen het park om 16.00 uur met leuke knutsel- en frutselactiviteiten en wat sportieve workshops. Zo zijn we helemaal opgewarmd om niemand minder dan De Helden in ons park te ontvangen! Sieg, Dempsey, Nico en Maureen verlaten even de werkzaamheden in Heldenland voor een unieke muziek, dans- en stuntshow.

Na de stunts van onze Helden schuift Toby Jacobs achter zijn piano. Voor één keer laat deze straatmuzikant de Antwerpse Meir achter zich om zijn charmes te verspreiden in ons park.

Daarna gaan de decibels flink de hoogte in met de Queen Tribute Band Mercury Rising. Met dit 13 koppig
gezelschap herbeleef je de grootste hits van Freddie Mercury en zijn band.

Terwijl Toby Jacobs en zijn onafscheidelijke piano weer een partij prachtige muziek op ons los laten maken de leden van PSI zich klaar om een show met stomende funk, oude klassiekers, hits en bloedmooie songs te brengen. PSI gaat recht op zijn doel af: mensen enter-tainen en aan het dansen brengen!

Als de dansbenen helemaal los zijn neemt DJ Bobby Ewing plaats aan de draaitafel. Deze veelzijdige muziekliefhebber doorkruiste het land met Discobar Galaxie, steekt regelmatig mixtapes in elkaar voor Studio Brussel én heeft geweldige muzieksmaak.

Bron: UiTinVlaanderen.be

't Park Zomert
© Roxanne Danckers + vzw Kobie

Contact informatie

Adres : Essendonk 3
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
Website : http://www.essen.be/kobie

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven