Info-avond cyberpesten voor ouders met kinderen tot 18 jaar

Wanneer : dinsdag 17 oktober 2017 van 20:00 tot 22:00
Locatie : Bibliotheek Essen
Stationsstraat 23
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Deze info-avond over cyberpesten voor ouders met kinderen tot 18 jaar, georganiseerd in samenwerking met de Gezinsbond Essen en Child Focus, gaat door in de bib van Essen op dinsdag 17 oktober om 20u en is gratis, maar schrijf je wel in vanaf zaterdag 1 oktober, per email (bib@essen.be) of aan de balie van de bib. Er zijn maximum 40 plaatsen. Gepest worden maakt je leven tot een heuse hel. ...

Deze info-avond over cyberpesten voor ouders met kinderen tot 18 jaar, georganiseerd in samenwerking met de Gezinsbond Essen en Child Focus, gaat door in de bib van Essen op dinsdag 17 oktober om 20u en is gratis, maar schrijf je wel in vanaf zaterdag 1 oktober, per email (bib@essen.be) of aan de balie van de bib.
Er zijn maximum 40 plaatsen.
Gepest worden maakt je leven tot een heuse hel. Zeker als het ook online gebeurt: het komt extra hard aan en houdt niet op wanneer je thuis in je zetel zit. Hoe gaat cyberpesten precies in z'n werk? Wie zijn daders en slachtoffers en wie kijkt toe? Bestaat er een perfecte aanpak , waarom moet je vooral praten en hoe begin je daaraan? Dankzij deze sessie, voor alle ouders met kinderen tot 18 jaar, kun je ten strijde trekken tegen de cyberpest-plaag.

Bron: UiTinVlaanderen.be

cyberpesten
© Child Focus

Contact informatie

Adres : Stationsstraat 23
2910 Essen
Telefoon : 03 667 26 98
Website : http://essen.bibliotheek.be/
E-Mail : bib@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven