Een toertje zorg (Erfgoeddag)

Wanneer : zo 23 april 2017 van 11:00 tot 16:00 zo 23 april 2017 van 13:30 tot 13:30
Locatie : Heemhuis
Moerkantsebaan 48
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Aan de hand van een fiets- of wandelroute we dieper in op de Essense zorg door de jaren heen. Je kan kiezen om de toer van 6 km al fietsend of wandeld af te leggen. Een brochure geeft informatie over de verschillende zorgpunten. Een gegidste wandeling start om 13.30 u aan het Heemhuis. Een rustpunt is voorzien in het routepunt van de Bijster waar je een oude moederkamer kan bezoeken. Je ...

Aan de hand van een fiets- of wandelroute we dieper in op de Essense zorg door de jaren heen. Je kan kiezen om de toer van 6 km al fietsend of wandeld af te leggen. Een brochure geeft informatie over de verschillende zorgpunten. Een gegidste wandeling start om 13.30 u aan het Heemhuis.

Een rustpunt is voorzien in het routepunt van de Bijster waar je een oude moederkamer kan bezoeken. Je (her)ontdekt er ook oude doktermaterialen, verzorgingsproducten, ... Mét gratis proevertjes!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Een toertje zorg
© vzw Kobie

Contact informatie

Adres : Moerkansebaan 48
2910 Essen

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... Den engel en den ezel

Ludieke theatervertelling op vrijdag 1 december om 19.30u. Acteur/verteller Zjosfinks neemt ons weer mee voor een leuk verhaal tijdens een wandelingetje van 1.5km. We starten aan ons gezellig pleintje. €10 p.p. lekker drankje en overheerlijke soep inbegrepen.

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel