Tweedehandsbeurs voor baby- en kinderkleding en speelgoed

Wanneer : zo 21/10/18 van 13:00 tot 16:00
Locatie : Parochiecentrum Statie
Kerkstraat 62
2910 Essen
Prijs : € 6,00 (Leden betalen 6 € per grote tafel en niet leden 10€. )

Tweedehandsbeurs voor baby en kinderspullen en speelgoed. Je kan als verkoper een tafel huren van de Gezinbond en je staat zelf in voor de verkoop van je spullen. Tweedehandsverkoop van baby en kinderkleding tot 16 jaar, babyuitzet, zwangerschapskledij, speelgoed, Als verkoper kan je een tafel huren en sta je zelf in voor de verkoop van je spullen. Inschrijven kan enkel via ...

Tweedehandsbeurs voor baby en kinderspullen en speelgoed. Je kan als verkoper een tafel huren van de Gezinbond en je staat zelf in voor de verkoop van je spullen.

Tweedehandsverkoop van baby en kinderkleding tot 16 jaar, babyuitzet, zwangerschapskledij, speelgoed, Als verkoper kan je een tafel huren en sta je zelf in voor de verkoop van je spullen. Inschrijven kan enkel via gezinsbondessen@gmail.com. De inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen bij Petra De Wint - Kalmthoutsesteenweg 267 of Nadia Stroop - Leemstraat 46 te Essen.

Tweedehandsbeurs voor baby- en kinderkleding en speelgoed
© Gezinsbond VZW

Contact informatie

Adres : Kerkstraat 62
2910 Essen
Telefoon : +3236770697
E-Mail : gezinsbondessen@gmail.com

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel