Essen zingt kerst

Wanneer : zondag 17 december 2017 van 14:30 tot 16:00
Locatie : Essen Hoek omgeving kerk
Moerkantsebaan 268
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Zondag 17 december vanaf 14.00 u in de kerk van Essen Hoek Essen zingt kerst In 2009, bij 150 jarig jubileum van de parochie Sint Pieter Hoek streken we voor de eerste neer in deze stemmige kerk. Dit jaar wordt dus de 9 de keer dat we te gast zijn voor de kerstsamenzang. Het Davidsfonds vraagt hiermee aandacht voor authentieke kerstliederen die behoren tot het Vlaams traditioneel erfgoed ...

Zondag 17 december vanaf 14.00 u in de kerk van Essen Hoek
Essen zingt kerst

In 2009, bij 150 jarig jubileum van de parochie Sint Pieter Hoek streken we voor de eerste neer in deze stemmige kerk. Dit jaar wordt dus de 9 de keer dat we te gast zijn voor de kerstsamenzang. Het Davidsfonds vraagt hiermee aandacht voor authentieke kerstliederen die behoren tot het Vlaams traditioneel erfgoed dat dreigt ten onder te gaan door de anderstalige populaire “kerstmanliedjes”.

Iedereen is welkom om te komen luisteren, te genieten of om mee te zingen. Ericantat zal de samenzang begeleiden en we hopen nog enkele solisten bereid te vinden om het geheel een feestelijk karakter te geven.

Welkom vanaf 14.00 u, start van de samenzang om 14.30 u.
Er is een pauze voorzien om elkaar een zalig Nieuwjaar te wensen bij een drankje.

Inkom: vrije gift

Bron: UiTinVlaanderen.be

Essen zingt kerst
© Davidsfonds

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan
2910 Essen
Website : http://www.davidsfonds.be/activity/division/activitydetail.phtml?id=40075

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel