Stand 'Art 'Jozef Boden'

Wanneer : Van 1 juni 2018 tot 30 juni 2018
Locatie : Gemeentehuis
Heuvelplein 23
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand juni presenteert Jozef Boden zijn werk. De werken van Boden zijn geïnspireerd op het scheppingsverhaal Genesis. Het is het 'visualiseren van het innerlijke mysterie van de schepping'. Daarbij maakt hij meestal gebruik van vloeibare ...

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand juni presenteert Jozef Boden zijn werk.

De werken van Boden zijn geïnspireerd op het scheppingsverhaal Genesis. Het is het 'visualiseren van het innerlijke mysterie van de schepping'. Daarbij maakt hij meestal gebruik van vloeibare acrylverven op een vlak paneel, canvas of op een gemodelleerde structuur.

'Verf en mixed media' worden met een gevoel voor harmonie tot een eenheid gebracht met subtiele ruimtelijke verschillen. Door de ontstane effecten worden er mysterieuze kleuren, bewegingen en vormen gevisualiseerd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Jozef Boden Stand art
© Jozef Boden

Contact informatie

Adres : Heuvelplein 23
2910 Essen
Website : http://www.essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven