Snoepzakkenmeeting

Wanneer : zaterdag 30 juni 2018 van 12:00 tot 17:30
Locatie : sportpark Hemelrijk
Moerkantsebaan
2910 Essen
Prijs : € 1,50 (Toeschouwers gratis.Deelnemers 1.50 € per proef.)

Jaarlijkse atletiekmeeting voor cadetten en ouder in het sportpark met een voorprogramma voor de jeugd en een kids athletics voor de allerjongsten. Op deze wedstrijd staan traditioneel heel wat proeven op het programma die gedurende de zomermaanden niet zo vaak gedaan kunnen worden. Daardoor zakken er elk jaar heel wat atleten af naar Essen om een pracht van een prestatie weg te zetten op een ...

Jaarlijkse atletiekmeeting voor cadetten en ouder in het sportpark met een voorprogramma voor de jeugd en een kids athletics voor de allerjongsten.

Op deze wedstrijd staan traditioneel heel wat proeven op het programma die gedurende de zomermaanden niet zo vaak gedaan kunnen worden. Daardoor zakken er elk jaar heel wat atleten af naar Essen om een pracht van een prestatie weg te zetten op een van die nummers. Als afsluiter staat er steeds een Zweedse aflossing op het programma. Hierbij loopt de eerste loper 400 meter, de tweede 300 meter, de derde 200 meter en de laatste mag stoppen met 100 meter. Een speciale aflossing die door heel wat atleten gesmaakt wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Snoepzakkenmeeting
© Snoepzakkenmeeting en Open Provinciaal kampioenschap 10.000 meter

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan
2910 Essen
Website : http://www.esak.be
E-Mail : esak@val.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel