Ambachtendag

Wanneer : zondag 26 augustus 2018 van 13:00 tot 18:00
Locatie : Karrenmuseum
Moerkantsebaan 52
2910 Essen
Prijs : € 4,00 (Basistarief: 4,00 €; Kinderen t/m 12 jaar: 0,00 €)

Op de Ambachtendag duiken we met verschillende vakmensen de 21ste eeuw in! Kom mee zeefdrukken, glasblazen en knopen leggen of ga met jouw dierbare pop op consultatie bij een poppendokter. Daarnaast delen een uurwerk- en pruikenmaker maar al te graag hun passie met jou. Veel ambachten gaan eeuwen terug, wat niet laat dat ze tot op vandaag in een hedendaags jasje gestoken kunnen worden of als ...

Op de Ambachtendag duiken we met verschillende vakmensen de 21ste eeuw in! Kom mee zeefdrukken, glasblazen en knopen leggen of ga met jouw dierbare pop op consultatie bij een poppendokter. Daarnaast delen een uurwerk- en pruikenmaker maar al te graag hun passie met jou.
Veel ambachten gaan eeuwen terug, wat niet laat dat ze tot op vandaag in een hedendaags jasje gestoken kunnen worden of als inspiratie voor jouw creatieve proces kunnen dienen. Zo komen er verschillende technieken binnen de materialen textiel, steen, metaal, hout en stro aan bod.
Kortom: een Ambachtendag in het Karrenmuseum biedt dit jaar een programma aan waar voor jong en oud enorm veel te beleven valt!

Check zeker de facebookpagina van het Karrenmuseum: elke week zetten we een ambacht in de kijker!

Lekkernijen: foodtruck PIP, De Schouwse Palingroker en de triporteur van Keuppens Roomijs
Muziek: Toby Jacobs

Bron: UiTinVlaanderen.be

Mozaïekkunst
© Yo van den Bulck

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan 52
2910 Essen

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel