Rockin' the Seventies

Wanneer : zaterdag 9 juni 2018 van 00:00 tot 23:59
Locatie : zaal flora
St Jansstraat 84
2910 Essen
Prijs : € 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Het einde van de jaren 60 was de voedingsbodem voor de rockmuziek van de jaren 70, die vandaag nog altijd onsterfelijk blijkt te zijn. Gitaarhelden van toen zijn nog steeds een stichtend voorbeeld voor nieuwe generaties. Bij The FlashBack Tunes (zanger/ritme gitaar Staf, bassist Rik, drummer Marcel en lead gitarist Johan) zit deze muziek in hun DNA vast geworteld. Zij brengen een rock show ...

Het einde van de jaren 60 was de voedingsbodem voor de rockmuziek van de jaren 70, die vandaag nog altijd onsterfelijk blijkt te zijn. Gitaarhelden van toen zijn nog steeds een stichtend voorbeeld voor nieuwe generaties.
Bij The FlashBack Tunes (zanger/ritme gitaar Staf, bassist Rik, drummer Marcel en lead gitarist Johan) zit deze muziek in hun DNA vast geworteld. Zij brengen een rock show waarbij heel wat nummers bij hun generatiegenoten de herinneringen naar boven zullen brengen. Maar ook anderen die de rock van The Rolling Stones, Status Quo, Slade, CCR, Golden Earring, Deep Purple etc. weten te waarderen, zullen zeker aan hun trekken komen.
Rockin’ The Seventies is de beste samenvatting van wat The FlashBack Tunes op het podium brengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

affiche
© The FlashBack Tunes

Contact informatie

Adres : St Jansstraat 84
2910 Essen

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel