Spring Eruit

Wanneer : zaterdag 9 juni 2018 van 00:00 tot 23:59
Locatie : sportpark Hemelrijk
Moerkantsebaan
2910 Essen
Prijs : € 1,00 (Basistarief: 1,00 €)
Ben je 12 jaar of jonger, vlieg dan met me mee naar toffe culturele activiteiten in heel Vlaanderen.

Op zaterdag 9 juni vindt onze 3de editie van Spring Eruit! plaats, en wordt Sporthal Hemelrijk omgetoverd tot een springparadijs. Daarnaast gaan we voor voetbal, beachvolleybal, badminton, KUBB-spel, reuze vier op een rij en nog veel meer omnisport! Essense jeugdverenigingen Zit jij in een jeugdvereniging, en heb je zin om je helemaal uit te leven met deze fantastische sport- en ...

Op zaterdag 9 juni vindt onze 3de editie van Spring Eruit! plaats, en wordt Sporthal Hemelrijk omgetoverd tot een springparadijs. Daarnaast gaan we voor voetbal, beachvolleybal, badminton, KUBB-spel, reuze vier op een rij en nog veel meer omnisport!

Essense jeugdverenigingen
Zit jij in een jeugdvereniging, en heb je zin om je helemaal uit te leven met deze fantastische sport- en spelmaterialen? Vraag aan de leider van je groep om deel te nemen met je jeugdvereniging!

Losse deelnemers
Zit je niet in een Essense jeugdvereniging, maar heb je wel zin om te komen spelen en springen? Je bent de hele dag van harte welkom en kan gewoon aansluiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

spring eruit
© Thijs Damen

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan
2910 Essen

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel