Activak jeugdkampen - Paardrijden manege Speycker Herfstvakantie 2017

Wanneer : van 29/10/17 tot 03/11/17
Locatie : De Berk
Oude Baan 110
2910 Essen
Prijs : € 299,00 (Basisprijs: € 299.00)

Paardrijden in een topmanege met superpaarden. Dat is het paardrijkamp in Essen. Geniet van de leuke lessen in manege Speycker, vlakbij de Kalmthoutse Heide.

Heb jij een passie voor paarden of pony’s? Heb jij zin om vijf dagen les te krijgen van ervaren ruiters? Dan is dit kamp ideaal voor jou! We verblijven in De Berk in Essen. Dit domein ligt midden in het groen, vlakbij de Kalmthoutse Heide én op 5 minuutjes wandelen van de manege. Een ideale ochtendwandeling!

Heb je nog nooit met een paard of pony gereden maar wil je het wel graag leren? Of heb je al meer paardrij- of pony-ervaring? Voor ieder wat wils op dit kamp! In het begin van de week word je ingedeeld in verschillende groepen per niveau. We leren niet enkel paard- of ponyrijden, maar zullen ook de paarden of pony’s moeten borstelen en we voorzien wat extra theorie!

Na een ganse dag op de manege keren jullie terug naar De Berk voor een stevige maaltijd. Onze animatoren hebben nog enkele leuke activiteiten in petto om de dag goed af te sluiten.
Schrijf je snel in en wordt ruiter n°1!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Activak jeugdkampen - Paardrijden manege Speycker Herfstvakantie 2017
© Activak jeugdkampen - Paardrijden manege Speycker Paasvakantie 2017

Contact informatie

Adres : Oude Baan 110
2910 Essen
Website : http://www.activak.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 8 april, 13 mei, 10 juni, 8 juli, 12 augustus, 9 september en 14 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € 5 per kind en €2.50 per volw . In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel