Reisreportage "Innemend Italie"

Wanneer : vrijdag 23 februari 2018 van 20:00 tot 22:00
Locatie : GC de Oude Pastorij
Essendonk 3
2910 Essen
Prijs : € 7,00 (Basistarief: 7,00 €; Leden Davidsfonds: 5,00 €)

Vrijdag 23 februari 2018 om 20.00 u. in G.C. Oude Pastorij Reisreportage over Italië door Marc Vandenbon Marc Vandenbon is een “jong gepensioneerde” leraar uit Brugge en passioneel Italiëreiziger. Samen met zijn echtgenote doorkruiste hij tientallen keren het schiereiland en ontdekte een schat aan onbekende plaatsen en leerde hij de hartelijke Italiaanse gastvrijheid kennen. Ook de keerzijde ...

Vrijdag 23 februari 2018 om 20.00 u. in G.C. Oude Pastorij
Reisreportage over Italië door Marc Vandenbon

Marc Vandenbon is een “jong gepensioneerde” leraar uit Brugge en passioneel Italiëreiziger.
Samen met zijn echtgenote doorkruiste hij tientallen keren het schiereiland en ontdekte een schat aan onbekende plaatsen en leerde hij de hartelijke Italiaanse gastvrijheid kennen. Ook de keerzijde van de medaille: alles wat fout of chaotisch loopt in het drukke land, weet hij op anekdotische wijze te verwoorden.
Aan de hand van een prachtige power point presentatie en met zijn uitstekende vertelstijl, weet hij zijn publiek te boeien. Hij staat stil bij de geschiedenis, bij de mooie natuur, het lekkere eten en drinken, het dagelijks genieten van de zon… kortom een vertelavond om naar uit te kijken!
In 2011 schreef hij het boek “Innemend Italië”, een leidraad om Italië te ontdekken op uw volgende reis. Het is een bijzonder handig boek met veel adressen, praktische tips en verwijzingen naar websites om uw volgende reis voor te bereiden.

Bijdrage: 7 euro, leden Davidsfonds: 5 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Fot boek innemend Italië
© Marc Vandenbon

Contact informatie

Adres : Essendonk 3
2910 Essen
Website : http://www.davidsfondsessen.net
E-Mail : davidsfondsessen@skynet.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel