Kindermiddag & Waaiproeven & PlaybackWaaifeesten

Wanneer : Van 20 augustus 2017 tot 20 augustus 2017
Locatie : Tent Waaifeesten
Vleetweg 7
2910 Essen

Zoek snel wat vrienden, familie, buren of waarom niet enkele vrienden uit uw vereniging of café, bij elkaar voor een middag dolle pret met de Waai-proeven. Wij hebben immers vanaf 13:00 u enkele niet alledaagse waai-proeven (spectaculaire volksspelen) klaargestoomd die je met jouw ploeg moet volbrengen. Bij deze proeven draait het zeker niet alleen om kracht maar ook om snelheid en durf. ...

Zoek snel wat vrienden, familie, buren of waarom niet enkele vrienden uit uw vereniging of café, bij elkaar voor een middag dolle pret met de Waai-proeven.

Wij hebben immers vanaf 13:00 u enkele niet alledaagse waai-proeven (spectaculaire volksspelen) klaargestoomd die je met jouw ploeg moet volbrengen. Bij deze proeven draait het zeker niet alleen om kracht maar ook om snelheid en durf.

Verder breng je volledig naar eigen keuze een groepsplay-backnummer dat beoordeeld zal worden door een vakkundige jury. Zorg er wel voor dat je op de dag zelf je CD of plaat waar je playbacknummer op terug te vinden is, niet vergeet.

Vanaf 13.00u is dus iedereen welkom om mee te genieten van de leuke proeven, en playback. neem je vrienden of familieleden zeker mee voor een leuk en gezellig uitstapje !

Tijdens dat de mama's en de papa's hun zotte kuren bovenhalen kunnen alle kinderen spelen op het springkasteel, een glittertattoo laten zetten, een ritje rijden op de quad en meedoen met onze spannende traptractorrace. Wie weet win jij wel een medaille!

Voor meer informatie: kijk op onze website
www.waaifeesten.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

De traptractorrace is altijd heel spannend.
© KLJ Hoek

Contact informatie

Adres : Vleetweg 7
2910 Essen
Website : http://www.waaifeesten.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel