Proclamatie Junior-Journalist wedstrijd

Wanneer : zondag 10 februari 2019 van 10:30 tot 10:30
Locatie : parochiezaal,
Sint Jansstraat 146 ; Wildert
2910 Essen

Junior Journalist Wedstrijd 2019 Proclamatie op zondag 10 februari 2019 om 10.30 u. Zondag 10 februari 2019 belooft weer één van onze traditionele parels in ons steeds goedgevuld programma te worden. Het is inmiddels de 69ste keer dat DF Essen de Junior Journalist Wedstrijd organiseert. DF Essen nodigt Gerda Dendooven uit, een bekende kinder- en jeugdauteur. Gerda vertelt ons hoe een boek tot ...

Junior Journalist Wedstrijd 2019
Proclamatie op zondag 10 februari 2019 om 10.30 u.Zondag 10 februari 2019 belooft weer één van onze traditionele parels in ons steeds goedgevuld programma te worden.
Het is inmiddels de 69ste keer dat DF Essen de Junior Journalist Wedstrijd organiseert. DF Essen nodigt Gerda Dendooven uit, een bekende kinder- en jeugdauteur. Gerda vertelt ons hoe een boek tot stand komt.
De winnaar van dit jaar is Stella Jacobs met “De dappere muzikant”. Zij maakt ook nog kans om in Antwerpen provinciaal winnaar te worden.
De laureaten van de Junior Journalist Wedstrijd krijgen bij de proclamatie een boekenpakket en een heus diploma, met hun naam in kalligrafie geschreven door Patrik Boets, één van onze vele vrijwilligers. Uiteindelijk leggen de prijsboeken toch een lange weg af vooraleer onze juryleden ze aan de laureaten overhandigen. Dit kan uiteraard alleen dankzij de werking van het volledig DF bestuur.
Onze steeds zeer enthousiaste en bereidwillige juryleden, die de prijzen en diploma’s zullen uitreiken, zijn dan ook van de partij. Wij danken Bart Van Esbroeck, Stan Elst, Annabel Bril, Marie-Louise Buyens, Gaby Craeybeckx, Reine Jooris, Veerle Snoeck, Luc Kerstens, Gert Bergmans, Walter Drossaert, Carine Van Hooydonck, Isabel Van Loon, Greet Antonissen, Jef Cousaert, Chris Nagels en Tinne Van Loon voor het beoordelen van de werkjes. Wij verwelkomen Liesbeth Veraert als nieuw jurylid.
Met het thema “Meesterschap“, bracht onze jeugd een verscheidenheid aan talenten aan: van ballet, gevechtskunsten, keurturnen, meester-schilder, schaken, viool spelen, tuinieren tot viool spelen.
Uiteraard danken wij ook de Essense scholen voor hun inzet en medewerking.
Afspraak op zondag 10 februari 2019 om 10.30u in zaal “Den Baptist”, Sint Jansstraat 146 in Essen-Wildert Toegang gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

Proclamatie Junior-Journalist wedstrijd
© Davidsfonds

Contact informatie

Adres : Sint Jansstraat 146 ; Wildert
2910 Essen
E-Mail : davidsfondsessen@skynet.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel