Busuitstap Ieper

Wanneer : zondag 2 september 2018 van 09:00 tot 21:00
Locatie : Gemeentehuis
Heuvelplein 23
2910 Essen
Prijs : € 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

In de zomer van 2016 kon je in het verlaten zwembad een beeldje maken dat deel uit maakt van een grootse land-art-installatie die de herinnering aan WOI levendig houdt. Stap mee op de bus en breng een bezoek aan dit unieke project. Deze uitstap gaat door op zondag 2 september. De bus vertrekt op de parking van de Heuvelhal. Comingworldrememberme of kortweg CWXRM is de naam van de installatie, ...

In de zomer van 2016 kon je in het verlaten zwembad een beeldje maken dat deel uit maakt van een grootse land-art-installatie die de herinnering aan WOI levendig houdt. Stap mee op de bus en breng een bezoek aan dit unieke project. Deze uitstap gaat door op zondag 2 september. De bus vertrekt op de parking van de Heuvelhal.

Comingworldrememberme of kortweg CWXRM is de naam van de installatie, een werk van kunstenaar Koen Vanmechelen, bestaat uit 600 000 beeldjes. Deze staan symbool voor de 600 000 slachtoffers van WOI op Belgische bodem. De beeldjes werden in het hele land gemaakt, ook in Essen. Meer dan 300 Essenaren maakten een speciale sculptuur tijdens Badstop.

De installatie is opgebouwd in provinciedomein De Palingbeek in Ieper. Op het programma staat het bezoek aan CWXRM en een vrij bezoek aan Ieper.

Bron: UiTinVlaanderen.be

CWXRM
© CWXRM

Contact informatie

Adres : Heuvelplein 23
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
Website : http://www.essen.be/tickets

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Beste wensen voor 2019! cinematickets

Beste klant, De cinematickets van de Kinepolisgroep zijn er weer. Ze kosten €10 per ticket


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel