Rommel- en antiekveiling De Verenigde Statievrienden vzw

Wanneer : zondag 14 oktober 2018 van 13:30 tot 18:00
Locatie : Parochiecentrum Essen-Statie
Kerkstraat 62
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Bij deze veiling worden 150 loten rommel en antiek per opbod verkocht. Om 13.30u openen de deuren en kunnen alle items bekeken worden. Om 14.00u start de veiling o.l.v. veilingmeester Leo Ribbens.

Het je nog bruikbare spullen op zolder liggen? Ga je verhuizen en weet je niet waar naartoe met je oude vazen, klokken, speelgoed, ... Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw organiseert 2 maal per jaar een rommel- en antiekveiling. Wij zijn blij met alle spullen die nog in goede staat zijn en die je aan ons wil schenken. Ze worden apart of in loten per opbod verkocht. De opbrengst van deze verkoop komt volledig ten voordele van de werking van de harmonie. Kom dus zeker eens langs op de veiling, misschien kan je er nog een koopje doen en ineens ook onze vereniging steunen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Rommelveiling
© VSV Essen

Contact informatie

Adres : Kerkstraat 62
2910 Essen
Telefoon : 0485139503
Website : http://www.deverenigdestatievrienden.be
E-Mail : harmonie@deverenigdestatievrienden.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel