Korenfestival Uden

Wanneer : Van 30 april 2017 tot 30 april 2017
Locatie : Sint-Jansplein
Sint-Jansplein
2910 Essen
Prijs : € 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Essense koren concerteren in Uden,en jij kan mee! Op zondag 30 april zijn Zing met Ons en Cantores te gast op het korenfestival in Uden, Nederland. De band tussen Essen en Uden is bijzonder. Tijdens WOI was er namelijk in Uden een groot vluchtelingendorp voor de gevluchte Belgen. Zo’n 150 Essenaren vonden er bescherming. Ga je mee? Wij zorgen voor de bus. Het is een unieke kans om Uden ...

Essense koren concerteren in Uden,en jij kan mee!

Op zondag 30 april zijn Zing met Ons en Cantores te gast op het korenfestival in Uden, Nederland.
De band tussen Essen en Uden is bijzonder. Tijdens WOI was er namelijk in Uden een groot vluchtelingendorp voor de gevluchte Belgen. Zo’n 150 Essenaren vonden er bescherming.

Ga je mee?
Wij zorgen voor de bus. Het is een unieke kans om Uden te bezoeken en ondertussen te genieten van onze Essense koren op het korenfestival. Je kan meteen de tentoonstelling ‘100 jaar Vluchtoord Uden’ bezoeken. De bus vertrekt op het Sint-Jansplein, te Essen-Wildert, om 8.45 uur en maakt een extra stop op het Heuvelplein. Rond 18.00 uur zullen we Uden terug verlaten en huiswaarts keren. Het festival zelf is gratis. Voor een busticketje betaal je 5,00 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Sint-Jansplein
2910 Essen
E-Mail : vrijetijd@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel