Korenfestival Uden

Wanneer : Van 30 april 2017 tot 30 april 2017
Locatie : Sint-Jansplein
Sint-Jansplein
2910 Essen
Prijs : € 5,00 (Basistarief: 5,00 €)

Essense koren concerteren in Uden,en jij kan mee! Op zondag 30 april zijn Zing met Ons en Cantores te gast op het korenfestival in Uden, Nederland. De band tussen Essen en Uden is bijzonder. Tijdens WOI was er namelijk in Uden een groot vluchtelingendorp voor de gevluchte Belgen. Zo’n 150 Essenaren vonden er bescherming. Ga je mee? Wij zorgen voor de bus. Het is een unieke kans om Uden ...

Essense koren concerteren in Uden,en jij kan mee!

Op zondag 30 april zijn Zing met Ons en Cantores te gast op het korenfestival in Uden, Nederland.
De band tussen Essen en Uden is bijzonder. Tijdens WOI was er namelijk in Uden een groot vluchtelingendorp voor de gevluchte Belgen. Zo’n 150 Essenaren vonden er bescherming.

Ga je mee?
Wij zorgen voor de bus. Het is een unieke kans om Uden te bezoeken en ondertussen te genieten van onze Essense koren op het korenfestival. Je kan meteen de tentoonstelling ‘100 jaar Vluchtoord Uden’ bezoeken. De bus vertrekt op het Sint-Jansplein, te Essen-Wildert, om 8.45 uur en maakt een extra stop op het Heuvelplein. Rond 18.00 uur zullen we Uden terug verlaten en huiswaarts keren. Het festival zelf is gratis. Voor een busticketje betaal je 5,00 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be


Contact informatie

Adres : Sint-Jansplein
2910 Essen
E-Mail : vrijetijd@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven