Jeugdatletiekwedstrijd in het kader van het AAS criterium

Wanneer : za 03/06/17 van 13:00 tot 17:30
Locatie : Sportpark Hemelrijk
Moerkantsebaan 34
2910 Essen

Atletiekmeeting voor benjamins, pupillen, miniemen en cadetten (7 jaar tot 15 jaar) in het kader van het AAS-criterium. Het AAS criterium is een samenwerking tussen 8 Antwerpse clubs.Vandaag is het de vierde wedstrijd in het criterium.

AAS staat voor Antwerpse atletiek samenwerkingen en is een criterium tussen atleten van 7 clubs : ACBR Ekeren-Brasschaat, AVKA Kontich-Aartselaar, LIER Kern Schilde, SGOLA Boechout, BVAC Antwerpen/Kiel, KAPE uit Kapellen en ESAK en dit voor benjamins, pupillen, miniemen en nieuw vanaf dit jaar ook cadetten.

Het criterium loopt over 9 wedstrijden tijdens het zomerseizoen en alle atleten die aan de voorwaarde voldoen worden tijdens de finale gehuldigd en krijgen en pracht van een beker als aandenken voor hun deelname.
Vandaag de vierde van de negen wedstrijden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Jeugdatletiekwedstrijd in het kader van het AAS criterium
© Jeugdwedstrijd in het kader van het AAS criterium

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan 34
2910 Essen
Website : http://www.esak.be
E-Mail : esak@val.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel