Kunstroute

Wanneer : Van 5 mei 2018 tot 6 mei 2018 (za van 11:00 tot 17:00, zo van 11:00 tot 17:00)
Locatie : Gemeente Essen
Gemeente
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

De maand mei staat alvast genoteerd als creatiefste periode van het jaar. In heel Essen leggen kunstenaars hun ziel bloot. Kijkers van kunst verbazen er zich soms over hoe een werk tot stand is gekomen. Ontdekken waar de kunstenaar in kwestie zijn inspiratie uithaalt en hoe zijn of haar werkplek er uit ziet, brengt een kijker dichter bij de kunst. Op de overzichtstentoonstelling in Tatteljee ...

De maand mei staat alvast genoteerd als creatiefste periode van het jaar. In heel Essen leggen kunstenaars hun ziel bloot.

Kijkers van kunst verbazen er zich soms over hoe een werk tot stand is gekomen. Ontdekken waar de kunstenaar in kwestie zijn inspiratie uithaalt en hoe zijn of haar werkplek er uit ziet, brengt een kijker dichter bij de kunst.

Op de overzichtstentoonstelling in Tatteljee krijg je van elke deelnemer één werk te zien. Maak aan de hand daarvan je keuze en stippel je eigen route uit. De brochure is jouw leidraad voor het weekend.

Bekijk de brochure online of haal je papieren versie bij de Vrijetijdsbalie, VVV de Tasberg, de bib en de deelnemende kunstenaars. Dit kan vanaf 23/04/18.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Kunstroute Essen
© Kunstroute Essen

Contact informatie

Adres : Gemeente
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
Website : http://www.essen.be/kobie
E-Mail : vrijetijd@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel