Stand 'Art 'Hilde Meert'

Wanneer : Van 1 juli 2018 tot 31 juli 2018
Locatie : Gemeentehuis
Heuvelplein 23
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand juli komt Hilde Meert naar buiten met haar werk naar buiten. Al schilderend komt Hilde in kleur en vorm, naar de weergave van een gemoedstoestand en de omringende sfeer, naar schoonheid in vergankelijkheid. Meestal resulteert dit in ...

Elke maand komt een creatieve Essenaar met één werk naar buiten. Onder de noemer Stand 'Art palmt hij of zij een maand lang de ezel of sokkel in. In de maand juli komt Hilde Meert naar buiten met haar werk naar buiten.

Al schilderend komt Hilde in kleur en vorm, naar de weergave van een gemoedstoestand en de omringende sfeer, naar schoonheid in vergankelijkheid. Meestal resulteert dit in bloemen, natuur en zichten.

Al schilderend staat de wereld stil voor haar en bevindt ze zich in een eindeloze stilte.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Hilde Meert
© Hilde Meert Stand 'art

Contact informatie

Adres : Heuvelplein 23
2910 Essen
Telefoon : 0486 70 64 09
Website : http://www.essen.be/kobie
E-Mail : hildemeert@telenet.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Wijziging van openingsuren

Opgelet ! Vanaf oktober tot en met april zullen we zondag en maandag gesloten zijn.We staan voor u paraat van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 16u. Tot dan!

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel