Feest op het plein

Wanneer : zaterdag 8 september 2018 van 15:00 tot 23:00
Locatie : VVV de Tasberg
Moerkantsebaan 50
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Op zaterdag 8 september organiseert VVV De Tasberg een tof feest op hun mooie pleintje aan de Moerkantsebaan 50 in Essen . Het belooft een bruisende dag te worden met om 14u een academische zitting voor genodigden. Vanaf 15u wordt u uitgenodigd om samen met ons te vieren met animatie op het plein met Dixielandband The NIghtcreamers Om 19u volgt een voorproefje van Musical (N)iemandsland en het ...

Op zaterdag 8 september organiseert VVV De Tasberg een tof feest op hun mooie pleintje aan de Moerkantsebaan 50 in Essen .
Het belooft een bruisende dag te worden met om 14u een academische zitting voor genodigden.
Vanaf 15u wordt u uitgenodigd om samen met ons te vieren met animatie op het plein met Dixielandband The NIghtcreamers
Om 19u volgt een voorproefje van Musical (N)iemandsland en het originele optreden van de Nederlandse tangogroep ZANgO! Met hun opzwepende muzikale klanken creeëren ze een zuiderse sfeer. We beloven tegelijk ook een demo-moment tango. Iets voor u om mee te dansen?
Om 20.30 zetten we onze spetterende afsluiter in: ‘Samen zingen op het plein’. Wat schept er meer verbondenheid en sfeer dan samen meeslepende klassiekers zingen? Entertainer Jan Mees en muzikant Sam Wauters (Jens Laalkens) nemen ons mee op dit muzikaal avontuur.
Wedden dat dit de warmste avond ooit wordt.
Samen maken we herinneringen aan deze fijne verjaardag!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Koor
© Pixabay

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan 50
2910 Essen

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel