Katleen Scheir 'Voorstelling cd Border Guards'

Wanneer : zaterdag 15 december 2018 van 20:30 tot 23:59
Locatie : GC de Oude Pastorij
Essendonk 3
2910 Essen
Prijs : € 12,00 (Basistarief: 12,00 €; VVK: 10,00 €)

Op ‘Border Guards’, het debuutalbum van de Essense zangeres Katleen Scheir, hoor je sterke folky tekstnummers in de traditie van Joni Mitchell en Alela Diane. Border Guards bevat een selectie uiterst persoonlijke, emotionele en eerlijke songs waarmee Katleen Scheir ook live haar publiek keer op keer weet te ontroeren. Het album verschijnt in november 2018. Een cd-voorstelling in Essen mocht ...

Op ‘Border Guards’, het debuutalbum van de Essense zangeres Katleen Scheir, hoor je sterke folky tekstnummers in de traditie van Joni Mitchell en Alela Diane.

Border Guards bevat een selectie uiterst persoonlijke, emotionele en eerlijke songs waarmee Katleen Scheir ook live haar publiek keer op keer weet te ontroeren.

Het album verschijnt in november 2018. Een cd-voorstelling in Essen mocht uiteraard niet ontbreken op haar concertkalender.

Katleen laat zich tijdens dit concert begeleiden door haar vaste band: Martine de Kok op piano en accordeon, Lotte De Blieck op bas en Hans Dockx op drums.

Katleen Scheir sloeg na haar studies Jazzzang aan het conservatorium van Antwerpen al snel meer de folk- en rootsrichting in. Je kan haar kennen als zangeres bij onder meer The Golden Glows, waarmee ze dit jaar artist in residence is in de AB.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Katleen Scheir
© Susan Banafti

Contact informatie

Adres : Essendonk 3
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
Website : http://www.essen.be/kobie

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel