Een toertje zorg

Wanneer : zo 23/04/17
Locatie : Heemhuis
Moerkantsebaan 48
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Tijdens Erfgoeddag nemen we je mee naar de Essense zorg door de jaren heen. Je hebt de keuze uit een vrije wandeling/fietstocht (6 km) of een gegidste wandeling om 13.30 uur. Start aan het Heemhuis, met rustpunt in de tuin van de Bijster waar je meegenomen wordt naar een oude moederkamer en kennis kan maken met oude doktersmaterialen, verzorgingsproducten ... Met gratis proevertjes!

Info organisatie: ism Koninklijke Heemkundige Kring Essen vzw, de dorpsgidsDorpsgids Maria Gommeren start een gegidste wandeling om 13.30 uur Deze activiteit loopt tot en met 23/04/2017. Gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De wandeling en fietstocht start aan het Heemhuis. Er is parking in de nabije omgeving. Er is een eet- en/of drinkgelegenheid aanwezig. Deze activiteit focust op het erfgoed van de zorg. De activiteit heeft een sterke link met de geschiedenis van de zorg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Een toertje zorg
© Erfgoeddag 2017

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan 48
2910 Essen
Website : http://www.essen.be
E-Mail : ann.francken@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... Den engel en den ezel

Ludieke theatervertelling op vrijdag 1 december om 19.30u. Acteur/verteller Zjosfinks neemt ons weer mee voor een leuk verhaal tijdens een wandelingetje van 1.5km. We starten aan ons gezellig pleintje. €10 p.p. lekker drankje en overheerlijke soep inbegrepen.

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel