Een toertje zorg

Wanneer : zo 23/04/17
Locatie : Heemhuis
Moerkantsebaan 48
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Tijdens Erfgoeddag nemen we je mee naar de Essense zorg door de jaren heen. Je hebt de keuze uit een vrije wandeling/fietstocht (6 km) of een gegidste wandeling om 13.30 uur. Start aan het Heemhuis, met rustpunt in de tuin van de Bijster waar je meegenomen wordt naar een oude moederkamer en kennis kan maken met oude doktersmaterialen, verzorgingsproducten ... Met gratis proevertjes!

Info organisatie: ism Koninklijke Heemkundige Kring Essen vzw, de dorpsgidsDorpsgids Maria Gommeren start een gegidste wandeling om 13.30 uur Deze activiteit loopt tot en met 23/04/2017. Gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De wandeling en fietstocht start aan het Heemhuis. Er is parking in de nabije omgeving. Er is een eet- en/of drinkgelegenheid aanwezig. Deze activiteit focust op het erfgoed van de zorg. De activiteit heeft een sterke link met de geschiedenis van de zorg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Een toertje zorg
© Erfgoeddag 2017

Contact informatie

Adres : Moerkantsebaan 48
2910 Essen
Website : http://www.essen.be
E-Mail : ann.francken@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel