Pop-up museum Academie Noord

Wanneer : Van 6 juni 2017 tot 24 juni 2017
Locatie : Bibliotheek Essen
Stationsstraat 23
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Traditiegetrouw sluiten de leerlingen van Academie Noord het schooljaar af met een tentoonstelling. Dit jaar stellen ze hun jaarwerk tentoon in de bibliotheek van Essen en maken ze van de bib een heus pop-up museum. Van 6 tot en met 24 juni kan je dus als bezoeker tijdens de openingsuren van de bib de creaties en werken van de kinderen bewonderen. Ben je tussen de 6 en 12 jaar (1ste t.e.m. ...

Traditiegetrouw sluiten de leerlingen van Academie Noord het schooljaar af met een tentoonstelling. Dit jaar stellen ze hun jaarwerk tentoon in de bibliotheek van Essen en maken ze van de bib een heus pop-up museum. Van 6 tot en met 24 juni kan je dus als bezoeker tijdens de openingsuren van de bib de creaties en werken van de kinderen bewonderen.
Ben je tussen de 6 en 12 jaar (1ste t.e.m. 6de leerjaar)? Wil je graag leren werken met vormen, ruimte, kleuren, verschillende materialen en technieken? Dan kan je inschrijven in ons jeugdatelier. Dit jeugdatelier kan je volgen op woensdagnamiddag of op zaterdagvoormiddag in een lokaal van Muzarto, Kerkstraat 3.
Meer info:
Vrijetijdsbalie gemeentebestuur Essen, ann.francken@essen.be – 03 670 01 56

Bron: UiTinVlaanderen.be

Pop-up museum Academie Noord
© Pop-up museum Academie Noord

Contact informatie

Adres : Stationsstraat 23
2910 Essen
Website : http://www.academie-noord.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel