Pop-up museum Academie Noord

Wanneer : Van 6 juni 2017 tot 24 juni 2017
Locatie : Bibliotheek Essen
Stationsstraat 23
2910 Essen
Prijs : € 0,00

Traditiegetrouw sluiten de leerlingen van Academie Noord het schooljaar af met een tentoonstelling. Dit jaar stellen ze hun jaarwerk tentoon in de bibliotheek van Essen en maken ze van de bib een heus pop-up museum. Van 6 tot en met 24 juni kan je dus als bezoeker tijdens de openingsuren van de bib de creaties en werken van de kinderen bewonderen. Ben je tussen de 6 en 12 jaar (1ste t.e.m. ...

Traditiegetrouw sluiten de leerlingen van Academie Noord het schooljaar af met een tentoonstelling. Dit jaar stellen ze hun jaarwerk tentoon in de bibliotheek van Essen en maken ze van de bib een heus pop-up museum. Van 6 tot en met 24 juni kan je dus als bezoeker tijdens de openingsuren van de bib de creaties en werken van de kinderen bewonderen.
Ben je tussen de 6 en 12 jaar (1ste t.e.m. 6de leerjaar)? Wil je graag leren werken met vormen, ruimte, kleuren, verschillende materialen en technieken? Dan kan je inschrijven in ons jeugdatelier. Dit jeugdatelier kan je volgen op woensdagnamiddag of op zaterdagvoormiddag in een lokaal van Muzarto, Kerkstraat 3.
Meer info:
Vrijetijdsbalie gemeentebestuur Essen, ann.francken@essen.be – 03 670 01 56

Bron: UiTinVlaanderen.be

Pop-up museum Academie Noord
© Pop-up museum Academie Noord

Contact informatie

Adres : Stationsstraat 23
2910 Essen
Website : http://www.academie-noord.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven