Proefles voor beginnende muzikanten

Wanneer : zaterdag 25 augustus 2018 van 10:00 tot 12:00
Locatie : Gildelokaal
Stationsstraat 61 2910 Essen ( naast gildenhuys)
2910 Essen
Prijs : € 0,00 (Basistarief: 0,00 €)

Zou jij graag samen met anderen muziek willen spelen? Maar je kan nog geen noten lezen, en je hebt nog geen instrument? Je twijfelt nog welk muziekinstrument je graag zou bespelen? Kom dan op zaterdag 25 augustus naar een proefles voor jong en oud. De les begint om 10u, en eindigt om 12u. Hierbij krijg je de kans om een instrument te bespelen, en krijg je een beeld van de werking van onze ...

Zou jij graag samen met anderen muziek willen spelen? Maar je kan nog geen noten lezen, en je hebt nog geen instrument? Je twijfelt nog welk muziekinstrument je graag zou bespelen? Kom dan op zaterdag 25 augustus naar een proefles voor jong en oud. De les begint om 10u, en eindigt om 12u. Hierbij krijg je de kans om een instrument te bespelen, en krijg je een beeld van de werking van onze vereniging. Gelieve wel vooraf je deelname aan te melden (via telefoon of mail).

Vanaf de leeftijd van 7 jaar kan je bij ons accordeon, keyboard, gitaar of slagwerk leren. Na enkele lessen notenleer nemen we er al meteen de instrumenten bij. Op het einde van het schooljaar speel je dan al je eerste concert voor publiek!

Uitzonderlijk is deze repetitie in het lokaal van de Sint-Sebastiaansgilde, naast ons gebruikelijke leslokaal in het Gildenhuys.

Meer info? Kijk op www.hoger-streven.be, of bel 0477 75 94 41.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Hoger Streven
© Hoger Streven

Contact informatie

Adres : Stationsstraat 61 2910 Essen ( naast gildenhuys)
2910 Essen
Telefoon : 0477 75 94 41
E-Mail : info@hoger-streven.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Fotowedstrijd

Vind je het leuk om foto's te nemen van Essen, doe dan mee met onze fotowedstrijd n.a.v. ons 25-jarig bestaan. Een vakkundige jury selecteert de besten uit al de inzendingen. Mooie geldprijs (in cadeaubonnen) info: 03 677 19 91 of info@vvvessen.be

Lees verder...

Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel