Mosa Trio - energiek pianotrio

Wanneer : zaterdag 22 april 2017 van 20:00 tot 20:00
Locatie : Muzarto
Kerkstraat 3
2910 Essen
Prijs : € 12,00 (Basistarief: € 12; Aan de kassa: € 15)

Mosa Trio is een veelbelovend jong pianotrio met leden uit Nederland en België. Het gezelschap dankt haar naam aan de Latijnse naam voor de stad Maastricht, Mosa Trajectum. De muzikanten steken ongelooflijk veel energie in het doorgronden van hun repertoire. Dat heeft als gevolg dat hun vertolkingen een grote expressie, veel innerlijke diepgang en een homogene interpretatie bevatten. Het ...

Mosa Trio is een veelbelovend jong pianotrio met leden uit Nederland en België. Het gezelschap dankt haar naam aan de Latijnse naam voor de stad Maastricht, Mosa Trajectum.

De muzikanten steken ongelooflijk veel energie in het doorgronden van hun repertoire. Dat heeft als gevolg dat hun vertolkingen een grote expressie, veel innerlijke diepgang en een homogene interpretatie bevatten.

Het repertoire reikt van vroeg klassiek tot hedendaags klassiek. Bovendien tonen de leden een grote interesse in de uitvoeringspraktijken van deze stijlperiodes. Hierdoor blinkt het trio naast technisch meesterschap uit in de veelzijdigheid van zijn vertolkingen.

Alexandra Van Beveren, viool
Paul Stavridis, cello
Bram de Vree, piano

Bron: UiTinVlaanderen.be

Mosa Trio - energiek pianotrio
© Mosa Trio - energiek pianotrio

Contact informatie

Adres : Kerkstraat 3
2910 Essen
Telefoon : 03 670 01 56
Website : http://www.essen.be/kobie
E-Mail : vrijetijd@essen.be

Meer tips op www.UitInVlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen ? Dat kan via www.UitDatabank.beNaar boven

Actuele berichten

Elfje Fien is weer wakker.

vertellingen gaan door op 9 april, 14 mei, 11 juni, 9 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober om 14u. Inschrijven verplicht 03 677 19 91 of info@vvvessen.be. € per kind. In elke groep kunnen 20 kleuters deelnemen

Lees verder... Parkgolf

Dé activiteit voor groepen en families!!

Lees verder... KIEKIE soektog

Vanaf zaterdag tot 30/9 kan je deze leuke zoektocht met Zuid-Afrikaanse toets doen.Koop een boekje voor €5 en ga op weg voor een tocht van 33km. Deze fotozoektocht kwam tot stand door de samenwerking van gemeente Essen en de VVV. Een echte topper! Gewoon doen!! Direct prijs bij het indienen van je formulier.


Evenementen volgende maand


Essen Kalmthout Kapellen Wuustwezel